27 Haziran 2010 Pazar

Almanya 4 - İngiltere 1




İngiliz defansını bu şekilde gormek..hiçbir kademeye girememek,surekli eksik yakalanmak ve pozisyon vermek.DMC kavramının ortadan kalkması..ters kademe sag sol bek uyuyor paso..saçları örmüşler ama :D Kaleci desen evlere şenlik :D
Yaşıyan futbol efsanelerinden steven Gerard'ın silik oyunu,kaleye şut çekebilecek motivasyonu olmaması..yüzündeki bitse de şu azap gitsek a.q. ifadesi..Rooney'e uygulanan ağır markaj ,,elde sadece Lampard'ın uzaktan denemeleri kalıyor.. Bu kanatsızlık,bu defans anlayışı ve forvet yokluğuyla İngiltere zaten daha da ileri gitmesin...

Almanya'da Khedira ve Schweinsteiger önünde kullandığı Mesut inanılmaz oturmuş,turnuvanın en iyi ortasahası..Thomas Müller ile çok taşak geçtik ama adam hem asist hem gol...oyunu okuyor,değişik bir oyun stili var..çat diye bi anda ceza sahası girisinde topla bitebiliyor..
Alman milli takımı Bayern munich'in update edilmiş hali gibi :D podolski ve klose de ne işse milli takımda klüp takımının çok üstünde performans gösteriyolar. lahm 'a diyecek hiç birşey yok,kesinlikle dünyanın en iyi sol beki!!
Almanya turnuva takımı modunda yine yukarıları görüyor...Bakalım Arjantinimiz ya da İspanya bu mekanik domuzları durdurabilecek mi??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder