25 Ekim 2010 Pazartesi

Herşeyin bir sonu vardır..



Vardır tabi de galibiyetle bu sonu kadıkoyde getirmek çok daha anlamlı olurdu.Bunun içinde cimbom elinden geleni yaptı ama fenerin kalecisi volkan nasıl bir motivasyon saglıyorsa bu GS derbilerinde kalede Scmeichel var sanıyor insan.

Çok geç bir yazı oldu,iş yogunlugundan.Maçtan önce kafamda birşeyler vardı,derbidir,yaralı cimbom geri dönüş için kasacaktır türünden.
Pino tek top,dribling,uzaktan şut adamı oldugunu gosterdi. Takım onur gurur mucadelesi yaptı elano derin topcu,Cana agresif DM ,mala ( sarp)-ayhan-Balta her zamanki kalaslığındaydı. Sabri yine köpek gibi yardırıyordu sağdan. Cimbom çok deli mücadele etti.
Yani kadıkoy deplasmanları,avrupa maçı gibi topun gerisine geçip,orta sahaya pres yaparak çözülebiliyormuş.Ama o.ç. servet kazması ve bazı futbolcular Rijkaard'ı bariz istemediklerini,adamı kovdurmak için uğraştıkları ortaya çıktı,bu performansla geçen haftayı kıyaslayın yeterli.
Oyunda ikinci yarı emre çolak bir pozisyona girdi,kaleciyle karşı karşıya çok zayıf bir plase vurdu.güçsüz ayağı olan sağ ayağına geldi top...bir anda efsane pozisyonuna çıkabilirdi...ama yapamadı...2008deki kupa maçında yine bu sahada cimbom fenerle bertabere kalmıştı..benzer bir pozisyonda arda topu dışarı atmıştı :( umarım emre çolak'ın kariyeri de bu pozisyon gibi olmaz...cafercan pozisyonunda kariyeri sonuçlanmaz.
sonuçta zor maçtı,yine gerçek hayat ön yargı-beklentileri yıktı,hiç beklenmedik bir skor çıktı ortaya..iddacı ibnetorlar o oranları rulo yapmışlardır!!

Cimbom taraftarıda deplasmanda adam gibi takımını korudu,son 15dakka fenerlileri bastırdı,3-4000 kişi stadı inletti,yenemedik-yenilmedik ama iyi oynayan taraftık,kalpten mucadele ettik..ASY de parayla biletini satan karaborsacı götverenler gidememiş gerçek Galatasaraylılar gitmiş Kadıköy deplasmanına!

Hagi-Tugay ikilisi kendi sahamızda ve kolay maçlarda Baros-Arda-misimoviç üçlüsüyle sonuca gidebilirlerse..Misimovic,Cana,Elano,insua kadroya yerleşebilirse,bir takım kimliği oyunu oluşabilirse devre arasına kadar...Başarı gelebilir,ümitli bakabiliriz geleceğe..bakıp göreceğiz..Ama jilet operasyonuyla devre arası Servet-Balta-Sarp-Ayhan gibi kalas-yeniçerilerin kafa kopartılmalı!!! bugunden konuşmanın bir anlamı yok,bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder