8 Temmuz 2010 Perşembe

Arriba Espana




Tam bir satranç oyunu...Strateji,temkinlilik,2kez ölç 1 kez biç anlayışı : Torres'in yerine sağı solu belirsiz forvet Pedro denemesi...almanların bu turnuvadaki en iyi oyuncusu, yani Muller ,yerine denemeler..
maç bence Barcelona-Bayern Munich maçı gibiydi..Tabii Bayern rakibini kabul edip daha geride basarak ,önce durdurup araya da bi tane sıkıştırırım anlayışındaydı. Schweinsteiger'in kini,hırsı tek başına çözemedi kapıyı..Mesut mu,daha çok gidecek yolu var.

Alman savunması sağlam kitledi David Villa,,ispanyolların yıldızı adım atamadı,pozisyon bulamadı. barcelona orta sahası : busquets in gençliği,Xavi-İniesta A.Ş. sayesinde ortada deli dondurduler alamanları.. Turnuvanın en iyi takımı denilen Almanya, Arjantin-İngiltereyi 4 leyen..khedira-scheweinsteiger-mesut göbegini ezdiler..Ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin..
Pedro bencillik yapmayıp torrese golu attırsa maç 76. dakkada bitmişti ..gençlik işte :D çıkarken oyundan önüne bakıyordu!



Puyolun golu esnasında ,puyol vuramasa arkada pique hazırda bekliyordu...
ispanya hırsı,teknigi,zekası,akdeniz futbol ruhu kazandı

Final çok renkli olacak!!! Cruyff futbol anlayışında 2 ekip... memleketi Hollanda ya takımı Barcelona orjinli Espana!!! Total futbolun modifiye halini gorecegiz..çok renkli bir final olabilir ve her iki takımda ilk kez şampiyonluk şansı buluyor ve kupa avrupada kalıyor :P



Viva Espana !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder