14 Ağustos 2010 Cumartesi

Belki de bu yenilgi sayesinde GS düzelecek


Kalede aykut diye bir lavuk..ne yapar ne eder belli degil kaç yıldır Galatasarayda bir kez guven vermedi .Ufuk'u deneme zamanı gelmedi mi artık?

Defans eh işte soyle boyle idare eder. Sabri'nin yerine ali Turan olmamış.Onun dışında bildigin defans. Orta saha cana form tutmaya ihtiyacı var. Mustafa Sarp cok hırslı cok istekli..sınırlı teknik kapasitesine ragmen fizigi saglamken idare eder. Mr. ayhan Akman ise artık altyapıya hoca mı olcak yorumcumu olacak Tvde secmesi gerekiyor. Bir yabancı box to box ihtiyacı bagırıyor...Adnanlar kıyın 5-7 milyon E alın bir adam artık samar oglanı olduk ortasaha da.

genc kanat oyuncusu gelecek icin patlama yapar diye alırsın,normaldir ama arkadas sag bek sabri,sag kanadın asıl oyuncusu pino ve yedegi serdar üçüde mi ligin ilk macında sakat olur..bu nasıl bir cenabetliktir,ya da nasıl bir mal transfer anlayısıdır??

Arda milli mac yorugunuydu bariz..asistini yaptı ama 2.yarı kayıptı. Kewell ise son 15dakka girip sov yapacak,topa vurmayı pozisyon almayı bilen eski bir yıldız. Cimbomda bulunmalı ama bir Arda-Baros beklentisine girmeyin.

AQ, Baros ta bok var sakat olunca,kalende bir kumbara ve ortasahanda membran zar misali olunca 1-0 yatamıyorsun tabiki...

bala gote alınacak bir galibiyet herseyi ortcekti..Eger adnanlar tum bu gorunen problemlere ragmen bir cozume gitmez ise...UEFA liginden de eleniriz arkadas.

DMC box to box...Cana form tutcak..ufuk kaleye gececek.Serdar Sag acık oynuyacak..Elano hazretleride Ayhanın yerine gecsin bir zahmet...Bu takımın tum bu sartlara uyarsa 1aya ihtiyacı var :SS   bu da durum kotu demek...

bekleyip gorecegiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder