30 Ağustos 2010 Pazartesi

Riga vs Milano..karşılaştıramazsınız bile!













Riga baltiklerin ,kuzeyin parisidir. gerçekten
kafeleri ile,müziği,rahat insanları ile çok tatlı bir şehir. Gece hayatı zaten tahmin edeceğiniz gibi 10 numaradır.(push,coyote,la rocca,sokak imkanları )Yazın Jurmala yd Ventspil tarafında da deniz atraksiyonu yapılabilir. Ama Riga,soğuktur.kışın yüz-yanak-göt dondurur.



Erkeklerin şehri.rüyalar alemi,gidilip bir daha geri donulmeyecek huri diyarı. Baktıkça doyamadınız,laf atıp anında telefon numarasını aldığınız,her turlu aksiyonun sizin hayal gucunuzle sınırlanabileceği kızlara sahip :P kaprissiz,takıntısız süper kızlar şehri.



Genelleme yapmak anlamsız ama denk geldiyseniz ,lat kızları çok kaliteli,tatlı insanlardır. Rus güzelliğinde,avrupa medeniyetinde insanlardır. 2-3 güne ihtiyacınız var tanışınca :) gidin en kalabalık alışveriş merkezine laf atın sağa sola,sadece rahat olun,seviyeli bir gülümseme,güzel bir diksiyon bir göz kırpma olayı çözer .) (2 / 3 chance ratio)

Yok ben kasmam Rus arıyorum diyosanız. gidin Push adlı mekana,inglizce bilen yok a.q. zaten..gerekte yok zaten.Hemen club çıkışında park var,oraya yönlenirsiniz. Ben boyle bir mekan görmedim a.q. merhaba,adını ögreniyon direk öpüşmeye başlıyosunuz zaten..Gerisi sizin hızınıza-girişiminize kalmış babo!!

Şehirde tehlike yokmu? var tabii 2-3 yıla amsterdam gb enternasyonel olacak bir şehirde sıkıntı olmaz mı? brivibas ielaya çıkan,ana cadde Babylon'un oldugu,Mc donalds olan sonunda orda millete yazarken dikkatli olun. Kızlar sizi 10 misli fiyatlı barlara götürüyor.polis geliyor,kasıyosun. O bölge dışında sıkıntı yoktur .)

Kendinizi kaybettiniz,anlamsız- cansız olduğunuz bir zaman atlayın tek başınıza gidin Riga'ya cesaretiniz-girişiminiz ve tipinize bağlı her şey :D




















Milano,la citta cazzarola
.......
occhiali da sole,slim-fit camichi,il paese stilo...una parola é basta per describire milano: MODA! snobbish,ricco,il stilo,nord italia...la citta veramente moderna :S

le ragazze sono molto preziose a milano :) non conosco una ragazza chi é andata a milano,e non é piacito :P

pero non capisco come é possible via vestirsi ragazze mediterneane fanno evoluzione senza avere la bellezza di europa est!!

il paese d'assenza nella abbondanza :P
puo trovare il piu fashion,,il piu style tutti vestiti del mondo..pero solo materiali cosi..non é possible un altro mondo a milano!

Şekil gözlüklerin,slim-fit gömleklerin şekilin memleketi..Direk herşey bir şehirde tek kelimeyle ifade edilebilir mi arkadaş : MODA! snobbish,kısmen zenginlik,şekil,kuzey italya..

Kızların her şeyden daha değerli olduğu memleket. Milano'ya gidipte mutlu olmadan (kalkmadan) dönmeyen kız tanımadım :D

Ama nasıl bir elbise,dizayn şekilse..Bildiğin doğu bloğu güzelliğiyle alakası olmayan,latinler öyle bir giyiniyor şekil oluyor ki,,,algılıyamıyorsunuz!

Dünyadaki en zor deplasmanlardan biri..Varlık içinde yokluk diyarı...eğer şanslıysanız via torino'da alış veriş esnasında yabancılara laf atarken bişeyler olabilir.Dil kursunda ortam olursa ehh. Ya da Hollywood'ta,Old fashion'da bir polish denk gelirse şansınıza ve hızınıza .)

Dünyanın en şekil en tarz elbiselerinin satıldığı ne ararsanız bulabileceğiniz bir memleket işte.Yine 'de via torino,porto ticinese'de oturup bir şekarato patlatıp milleti kesmek,,ya da naviglio'da bir aperativo keyiflidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder