30 Kasım 2010 Salı

Barca 5- Real 0



Aga siz nasıl bir top oynuyorsunuz..nasıl bir pas sistemi,nasıl bir alışkanlıktır. Apaçi David villa bile 3ayda uyum saglıyor. Barça tartışmasız 2000lerin en iyi takımı..Futbol duzeyi efsanevi...kazandıkları kupalardan (ispanya ,,şampiyonlar ligi)+ İspanya milli takımının 2008 ve 2010 u silip süpürmesinden dunyada 1 numara oldukları ortada zaten...

Tamam iyisindir hossundur da arkadas karsındaki herzaman guclu olmus,,her zaman yıldızlar toplulugu real madrid.Hayvani sayılabilecek bir ekip kurmuş (tamam Zidane ayarında adam yok ama) ki basında dunyanın bir numaralı teknik direktoru de var. Boyle bir motivasyon,konsantrasyon bu sonucu dogurdu. Xavi + Iniesta AŞ üstüne Messi (modern çağın maradona sı) bu 3 lünün yanına pique+puyol 2lisi ve geri kalan kimi koyarsan koşan hızlı olan terk pas oynuyabilen sonuç bu oluyor demek ki!!!

Mourinho biz realiz defans oynamayız,Nou camp olsa bile klişesini eline aldı...5-0 nedir abi?? nasıl bir maç,,bala göte olan bireyde yok Real'in 2.yarı pozisyonu bile yok...Inter deki catenagio olmasa bile 2 DMCli tek forvet çıkmalıydı mourinho maça..

Son dakikada 5 lemişsin..Taraftarın taşak geçiyoer rakiple sen hala ustune ustune oynuyorsun. EE Ramos'un messi ye yaptığı hoş değil tabi ama Puyol ve Xavi'ywe verdiği ayar bu düzeyde bir oyunucuya yakışan cinstendi. Bazen bazı hareketler vardır golden önemlidir. Bunu yaptı Sevillalı Ramos!

Bu arada hala messi mi kristiano ronaldo mu tartışması yapanlar kese kağıtlarını eline almışlardır herhalde artık...David villa kral adamsın ama taximde takılırken görsem yadırgamam ahalan paralı keko diye :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder