1 Şubat 2011 Salı

ayhan-sarp-barış başka ne sonuç bekleyebilirsin ki? les adnans No way out!!




Ayhan Akman son 2 yıldır,yararlı hareketini gören var mı..Takımı geri vites gibi sürekli yavaşlatıyor. Eskort görevlisi..full itiraz..full çamur...ve bu herife Galatasaray kaptanlığını veriyorsun..Her sene Adnanlar jilet operasyonu bu formayı haketmeyenler gönderilecek diyor her sene bu yavşak kadroda...hatta direk ilk 11de :D
Arkadaşım ne bekliyorsunki bu herif 34 maçta oynattıktan sonra

Mustafa Sarp: Bonservissiz oyuncu kontenjanından futbol hayatının başında (30 yaş!!) geldi. İlk geldiğinde süpriz çıkışlarıyla ümit verdi,ama aylar ilerledikçe ortasahadan geriye doğru sırtı dönük çok iyi koştuğunu gösterdi.Escordun kralısın,malın safkanısın. Bir insan 1tek pasımı ileri oynuyamaz??
Rijkaard gibi bir adam elinde Cana gibi sertliğinde bir adam varken bu adamı oynattı ya :D Allah belanızı versin. Siktir git Mustafa,senin kadar kazmasını çok az gördü parçalı forma

Barış Özbek: ilk geldiği yıl yüksek motivasyonu ve dinamizmiylwe 2008 şampiyonluğunda önemli pay aldı. Ama geçen 2yılda futbolunun üstüne hiç birşey koymadı hatta geri gitti.Ayhan ve sarp baltalarına nispeten gençliği nedeniyle daha idaresel. Ama sezon sonunda biten bonswervisle hangi Almanya 2.lig takımına gidiyorsa yolu açık olsun.

ve sen tüm kusurlarına rağmen bu 3 maldan 2sini her maç oynatıyorsun. 4-3-3 oynayıp orta sahanın göbeğinde ileri top atma özürlü,kademe bilgisi olmayan ,uzaktan şut özürlü 2tane stoper oynatıyosun resmen göbekte.. Deniz barış,selçuk şahin,emre toraman zihniyetinden ne farkın var ki?

ulan şu heriflerin ywerine 10 maç cumhuru oynat,beğenmeyip gönderdiğin Musa'yı oynat..zaten bu sezon gitmiş,bu malları gönderecen sezon sonu..ne kaybedersin ki??

Nerde bonservisi elinde bir boka yaramayan adam var alıyorsun.Rakibinde kadroya giremiyor,sakatlıktan kurtulamıyor,disiplinsizliğiyle ünlü beleşe ne kadar adam varsa al..Salak sanki gönderenler hiç bir bedel olmadan onları gönderiyorlar???

Adam alıyosun sakatlıktan kurtulamıyor.Kariyeri süper olsa ne değişirki senin işini göremedikten sonra??

Bas bas bağırıyor takımın omurgası yok diye 3 sezondur. Sen 3 yıl göbeğe para bayılıp bir DMC alamıyosun. Bir tane sağlam MC box to box çakamıyorsun.Forvet oyuncun kral ama full sakat bir santrafor çakamıyorsun,sürekli sağ sol kanadı santrafor çıkarıyorsun ...Eee ne bekliyosun uefada ön elemede de elenirsin ,bursaya içerde dışarda da domalırsın,ligde 10.luğu sıvazlarsın böyle..Türkiye kupası mı onun da bir ucundan tuttururlar yakında merak etme...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder