2 Şubat 2010 Salı




Cimbom devre arasında sansasyonel transferler yaptı.Kiralıkta olsa adı Avrupa’da bilinen,ümit vadeden gençler getirdi.FM de 1yılda kuralamıyacak bir takım oluşturdu.Oyuncuların TR'ye gelmesinde Rijkaard ismi çok etkili.Futbol kağıt üstünde bitmiyor ama insana bir şevk geliyor bu isimleri okuyunca.Inamotolardan,orhan Ak-Cihan Hapolatlılardan ne günlere!!!
Gerçi şuan en az oyuncu ihtiyacı bulunan sağ-sol açık bölgesine de oyuncu alındı. Jo’nun gelmesi ise çok iyi oldu. Nonda forvet hattına bırakılsaydı-dönemeyen beli ve kamyon tipi oyunuyla-lige havlu atmıştık. Jo form tutarsa lig için ilaç olur.



Kanımca,orta sahada oyunu iki yönlü oynuyabilecek (box to box) oyuncu ihtiyacı ayyuka çıkmışken gidip kanat ve AM yedeği için narin bir futbolcu (Giovanni) almak bence çok mantıklı değil. [Barış,Topal,Ayhan(çakma Guti),Sarp(içlerinde en istekli,en yüksek performans göstereni) hepsi düz oyuncular,pası al yandakine ver,defansif bas.]
Neill nokta transfer oldu,defansta Servet ile arızayı çözerler.

Takım Atletico’yu geçip,Mart ayını görürse avrupada ve Sabri-Kewell-Baros 3lüsünden 2isi form tutup geri dönerse,önümüz açık bence.

Farklı 4-3-3,4-5-1 kombinasyonları denenebilir
Lig için;

Leo
Sabri (Uğur) -Sağ bek
Balta (Caner)-Sol bek
Neill -Defans
Servet -Defans
Barış (Topal)-DMC
Sarp -DMC
Elano(E.Çolak)-AMC
Arda (Kewell)-Sol Açık
Keita (Giovanni)-Sağ Açık
Jo (Baros) -Forvet
(Kewell)


UEFA;

Leo
Sabri (Uğur) -Sağ bek
Balta (Caner)-Sol bek
Neill -Defans
Servet -Defans
Barış (Topal)-DMC
Sarp DMC
Elano AMC
Arda (Caner) Sol Açık
Keita (Kewell)Sağ Açık
Giovanni(Baros) -Forvet




İleri hatta varyasyon bol,fakat tek forvet oynuyabilecek oyuncuların en kısa sürede iyileşmesi gerekiyor. Dos Santos’un sağ sol açık değilde,forvette başladığı büyük maçlardan ben pek ümitli değilim. (Umarım yanlış çıkar tahminim.)

Bekleyip göreceğiz.İnşallah mart sonunda Ali Samiyen’de UEFA maçı izlemeye devam edeceğiz.


PS: Galatasaray kalesinde bir kör durduğunu söylemeyi unuttum.Arjantin’den oyuncu alacaksan en son mevki kalecidir! Aşırtma yeme konusunda da iddalı,her maç ileri çıkıyor Leo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder