25 Mayıs 2010 Salı

IMKB Senin...

25 mayıs 2010



21 mayıs 2010




Mart 2009'dan Mart 2010'a IMKB showu sona erdi. Kriz seviyesinin öncesine çoktan varmıştı rakamlar,hatta rekor bile kırdı. Iyimserler: olur ufak dalgalanmalar,ekonomi böyledir ,alım fırsatları olarak yorumluyor son dönemi..kötümserlerse fix olan W düzelme modelinden bahsediyor.. ama bir gerçek var ki son 3 haftadır..Küresel piyasalar tabiri caizse YARDIRIYOR dibe dogru..

Yunanistan'ın daha reçetesi tam belirlenmeden oluşan Portekiz,İspanya,İtalya endişeleri yıkılan iskambil kartı destesi gibi geliyor :(( G.kore-K.kore geyiği,Japon ekonomisinin sıkışganlığı...Derken Türkiye'de yurt dışı piyasalardan ayrışamaz oldu ve bir gece önceden biliyoruz,yarın hareketin ne yöne olacağını..

Bakalım,25-30000 leri görsek tekrar,güzel olurdu-heycan gelirdi aslında :P farklı fırsatlar için..tabi önce eldeki toksik hisseleri çıkarmak gerek bunun için.

Ironik olan..Tavandan ,sağlam tiyo (hesapta üst düzey) geldi diye 3 kağıda girmem,,ve zararı sevmeyi bilmek atasözünü kabullenememem!! portfoliyom folloş oldu 7 kagıt var:D ..Bakalım,deneyim parayla alınmıyor...ve ne plan kurduysan--beklenti, bu gerçekleşince planı realize etmeyi bileceksin,kendi hırsına kapılmayacaksın!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder