10 Mayıs 2010 Pazartesi

Moto GP 2010 @ XBOX















Efsanevi bir oyun olmuş. Grafikler,gerçekçilik 2008'e göre epey artmış. (Bunda 2008 PC'de 2010'u XBOX ta oynamanın etkisi de illaki vardır.)

Kariyer moduna sıfırdan başlama,en dandrikmarkayla başlama,çarpınca ya da saha dışında kalınca penalty olması,3 tur yarış sonunda penaltylerin düşmesi,practice-qualificationa ayrı ayrı puan verilmesi hep oyunu zorlaştırmış.

Dairesel hareketi iyi kullanabilme,çime sıfır viraja girmeme,ekibine high level muhendisler alarak Motor dizaynında upgrade olayıyla,motorunu düzeltme,ince performans ayarı ssert saha,yagmurlu hava,düz alana göre. Manager'ın marketing,iş bağlama yetenekleri yuksek olanı seçerseniz,deli gibi sözleşmeler-sponsorlar bulunabiliyor.
Gördüğüm bir eksiklik (henuz oyunun epey başındayım) ekibi-markayı değiştirince eski motorunuz da gidiyor NFS underground gibi bir garaj kulturu yok. Hadi marka değiştirdğin için honda'ya geçince Aprilia'yı garajda tutamassın anladıkta niye Aprilia'nın eski modelini tutamıyorum? Basit olmuş biraz.
Çok fazla abartmadan,detaylandırılmış oyun.Zorluk artmış,uğraş-mücadele istiyor,hafiften Forza 3'ün Motor versiyonu tadı var :P
Ben epey beğendim 8/10 kafadan alır benim hesabımda!!




















Düşünsenize Edinburgh sokaklarında depresif bir
akşam üstü (yağmursuz tabiki :P) bu canavarlardan biriyle yardırıyorsunuz asfallta..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder