20 Nisan 2011 Çarşamba

Manisaspor 2 -Galatasaray 3



Maçın hemen başında,korner atışında biri arka direkte 1.5 metre mesafeden topu dışarı attı. Ulan bu gol olsa cimbom için çok iyi olacaktı,,tühh derken..golü kaçıranın mustafa sarp olduğunu gördüm. Evet iyiki de gol olmamış,senin gibi o.ç. atacağı golle maç kazanmayalım...seni son 2 yıldır görüp,nasıl özürlü gerizekalı bir mal olduğunu görüp oynatanları sikeyim..dedim.

Daha sonra sürekli çalışılmış duran top ataklarından 2 gol attı Galatasaray. Tabi ki sadece gol atmak için duran top çalışıp,gol yememek için aynı başarı gösterelemeyince 2. yarı 2 gol gördü cimbom kalesinde. Fener maçında 1.90 boy ortamalı defans 4lüsünün arasından 2 kafa golü yemeği başardı bu takım.pek birşey söyliyemiyor insan..
Zapata efendi mi :D tenekecidir kendisi.

Aydım yılmazın ilk yarı boyunca beklenmedik iyi oyunu..Ahh be olum ulan şurda adam gibi form tutup ,oynasan da şu takım kazım'dan,yarım kewellardan kurtulsa dedirtti adeta.Orta sahada ilk yarım saat 5 pas üstüste atan bir Galatasaray,,hayal gibiydi!

Arda Turan,culio 2lisinin iyi anlaşmasıyla,ve kaptanın gider ayak futbol oynamaya başlamasıyla Galatasaray 5 haftalık bunalımdan çıktı. iğrenç defans anlayışına rağmen..Stancu teknik topçu ama anlamsız bir kendini ispatlama çabaası var,,bu da performansını göstermesini etkiliyor.

93. dakika da "BAM" üçlüsü yine sahadaydı....Aha dedim bir maç daha gidiyor dedirtti yani :D

Şu takımda bence kalması gereken oyuncular: Sabri,insua,culio,yekta,stancu,Arda,Baros,Kazım,Ufuk,Gökhan Zan-Aydın (belki) ve gençler (Emre,Cem sultan,anıl vs)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder