6 Mayıs 2011 Cuma

Hayat şimdi mi?




Dostum,insanları onlara sorular sorarak,tanıyamazsın!
Bazen çok sevdiğin birinden öyle bir olay görürsün,oturur içine tak diye.. a..sikim,oç desen hiç bir şey ifade etmez,,başın döner-geçmez zaman...sigara sigara,aniden uyanmak--yd hiç uyuyamamak..sonra silmeye çalışırsın hafızandan geçmişi,onu..en sonunda sildiğinden geri kalanla kabul edersin..Aradan geçer bir yıl,,bir karşılaşma-bir mail..tesadüf işte..düşünürsün...her zaman gülebilir misin o karşılaşmaya? bilmiyorum..

Olgunlaşmak toplumun,pozisyonun senden beklediklerini kabul etmekse,,hayallerini yakmak,,,kendi iç sesinde bile evet imkansız demekse...Aq ben böyle kavramın. Toplum için oluşturan normlarda, üstüne biçilen rol kadar olmak..O kalıba uymak??
Acıyı olduğu gibi kabul etmek,deneyimlenmek,güçlenmek mi peki? Neden olmasın.
Bir şey için yırtınmadan onu dibine kadar öğrenmeden-özümsemeden çok büyük başarılar,olağan dışı bir performans bekleyemezsin. Belki de bu yuzden sevdiğin şeyi yapmaya çalış,çünkü kasmaya değecek,yaşamı adamaya değecek birşey olsun uğraştığın.

Hayatta escape basınca yeniden başlıyamıyorsun,,günahıyla sevabıyla sürekli önüne bakıp devam ediyorsun.

Karşındakinin beynini okumana gerek yok,bu çok yorucu..Adam gibi sonuna kadar dinle onu,2 kez düşünüp seç söyliyeceklerini. Inan çok daha etkili olacak,görürsün.
İnsanları olduğu gibi kabul et,senin yaratma,değiştirme şansın yok,,çok etkilensen de =) kombinasyonlar düşünme...

Sabır,iyi analiz,cesaret ve anı kaçırmamak işte hepsi bu,,zaten bu yazıyı bu blogtan okuyorsan iyi plan kuruyorsundur ve peşindesindir istediğin şeyin geriye saydıklarım kalıyor ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder